Salánki GabiSalánki Gabi (Budapest)

Ez a fogászat nagyon más, mint a többi – szerintem! Itt az ember elfelejti hova is jött – ha megszólal a fúró, a hangja rádöbbent, hogy hoppá hol is vagyok. De itt mindig tudom előre mi fog történni, mire számíthatok és mindezt mérhetetlen nyugalommal es kedvességgel közli velem Dr Horváth Edit doktornő. Én 1990 óta járok ide. Ez se ma volt. De miután érzékeltem, hogy fogkrém reklám soha nem leszek, mert csak baj van a fogaimmal és ezt a Doktornő is megerősítette, hogy kivételesen vacak fogaim vannak, amik igen érzékeny lelkületűek, mert mindig van valami, ami nem tetszik nekik.

Ha normális embernek két fog gyökere van, akkor nekem biztos, hogy három, és a harmadikat biztos, hogy nehéz megtalálni, de az én Doktornőm nem ismert soha akadályokat. Alig van már saját fogam, koronám annál több, és több mint húsz évesek, és gyönyörűek- mások megerősítenek ebben. Kellett persze már átfúrni és egyéb problémáimat megoldani DE megoldotta a Doktornő! Mindig! Én az elmúlt 26 évben rengeteget jártam itt. Hol több napos, hol kevesebb napos várakozásra, DE egy alkalommal karácsony másnapján már nem bírtam a fájdalmat és felhívtam a Doktornőt. Mehettem hozzá – ennyi – No comment- köszönöm drága Editke Doktornő, hogy van nekünk!!!

 

h peter 2H. Péter (Budapest)

A Dentours Fogászatot és csapatát csakis ajánlani tudom. Fogorvoshoz mindenki utál járni, én is így voltam vele. De amióta hozzájuk megyek, ha problémám adódik vagy csak utazás előtti ellenőrzésre van szükségem, rájöttem, hogy ez egy felesleges félelem. Ha ennyire elhivatott és kedves fogorvosok kezei közé kerül az ember, ez gyorsan egyértelművé válik…

 

Ági_foto5Pálos Ágnes, marketing vezető (Budapest)

18 éve hozzájuk járok, immár az egész családdal, kisgyerekeimet beleértve. Előtte nem ismertem a félelemmentes, barátságos fogászati kezelés fogalmát.

 

 

Lovas ÉvaN. K. (Budapest)

Szeretném megköszönni immáron több mint 20 esztendős orvos – beteg kapcsolatunk során kifejtett kiemelkedő gyógyító munkájukat. De ezen túlmenően azt is szeretném megköszönni, elsősorban Horváth Edit doktornőnek, hogy a gyógyítás tudományán felül mindazt, amit tett, milyen kedvességgel, türelemmel, emberiességgel és empátiával tette. Úgy látom, hogy Edit doktornő munkájával és viselkedésével példát mutat fiatalabb munkatársainak is. Ezeket tapasztaltam Takács és Szabó doktorokkal való kapcsolatom során.

 

Pásztor LehelPásztor Lehel (Nagyvárad)

Bár félek a fogorvosoktól, mégis azt kell mondjam, hogy Dr. Szabó Előd fogorvosnál a kezelés több, mint profi és fájdalommentes volt. A legmodernebb technológiákkal és eszközökkel tudja a doktor úr biztosítani azt, amit a páciens elvár. Mindenkinek bátran tudom és merem ajánlani!

 

tooth-1015409_1280Lovas Éva (Budapest)

Sokáig nagyon féltem a fogászattól, de szerencsére megtaláltam azt a fogászatot ahonnan nem pánikszerűen menekülök. Kedves barátságos rendelőbe léptem, ami elsőre pozitív benyomást keltett. És a legfontosabb a kedves barátságos és precíz kezelés, ami korrekt áron történt. Külön nagyon köszönöm Dr. Szabó Előd Levente türelmét és munkáját, és remélem, sokáig tudok önökhöz járni.

 

tooth-1015425_1280N. Richárd (Budapest)

Kedves Dentours Fogászat!
Hosszú ideje próbálom megtalálni alapos, részleteikbe menő és jól felkészült fogorvosom, aki szívvel-lélekkel végzi a munkáját és nem érzem tehernek ha ismételten fel kell keresnem. Előd fogorvoshoz kerültem és mondhatni kellemesen csalódtam, azóta rendszeres fogászati kezeléseimet a tőle megszokott színvonalon végzi. Szívesen ajánlom a baráti és a családi köreimben. További sok sikert a munkájához!

 

Jöjjön el és győződjön meg Ön is személyesen szaktudásunkról és szolgáltatásaink színvonaláról!