AKCIÓ! Kivehető trainerek (korai fogszabályozás)

55.000 Ft helyett Most csak 45.000 Ft ! Ingyenes konzultáció és kontroll.

Rendelőnkben szívesen látjuk a legkisebbeket is. gyermekfogászat DentoursBarátságos légkörben látjuk el őket, sőt a sikeres kezelés végén még ajándék is jár.

Törekszünk rá, hogy mindig a legkisebb kellemetlenséggel járó kezelést válasszuk. Ha mód van rá a tejfogakba is tömés kerül…

Gyermek Fogszabályozás

Rendelőnkben kivehető (éjszakai) fogszabályozó készülékeket is készítünk, illetve forgalmazunk.

Elérhetőek nálunk továbbá az úgynevezett Myofunkcionális Trainerek is. Ez egy olyan újfajta fogszabályozó csoport, amely azon az elven alapul, hogy a torlódott fogak és az állkapocs eltérései nem csak örökletesek, hanem a gyermek nyelési és légzési szokásai következtében alakulnak ki. Ezért, ha az izomtrainerrel kijavítjuk a rossz szokásokat, a fogak könnyen az ideális helyzetbe rendeződnek. A trainer tulajdonképpen egy a sportban használatos fogvédőhöz hasonló szilikon sín, amely különböző méretekben, keménységben és színekben készül. Így indokolt estben akár már 2-5 éves korban, de 6-7 évesen már biztosan elkezdhető a fogszabályozás. A legjobb hír az, hogy sok esetben rendszeres hordással elkerülhető a későbbi fix készülék viselése.

Ezek a készülékek elérhetők felnőtt méretben is, enyhe rendellenességek vagy szokások esetén felnőttek számára is ideális megoldást nyújthatnak. Emellett készítünk személyre szabott sport fogvédőket, horkolás-gátlókat, valamint síneket éjszakai fogcsikorgatók számára.

Dentours Fogászat - gyermek fogászat
Dentours Fogászat – gyermek fogászat